Kerst(advent)concert Roon Staal op 8 december a.s.

Van 7 t/m 23 december tourt zanger en pianist Roon Staal door heel Nederland met zijn nieuwe kerstprogramma. Etten is een van de veertien locaties die in de tour zijn opgenomen. Het concert vindt plaats in de onze Oude Kerk op 8 december a.s. en begint om 20.00 uur.

De 41-jarige troubadour treedt ook regelmatig op in het buitenland. Twintig jaar geleden bracht hij met zijn lied “Help Me Through The Night” een evergreen uit en het nummer zal niet ontbreken tussen de klassieke kerstcarols.

Met zijn ingetogen en gevoelige zang en vloeiende begeleiding op de piano lijkt hij de juiste snaren bij het publiek te raken dat zich opmaakt voor de donkerste dagen van het jaar die juist het gevoel van licht uitstralen waar men zo naar uitkijkt. Vertolkingen van bekende songs als “Oh Holy Night”, “Silent Night/Stille Nacht”, “Mary’s Boy Child”, “Gloria in Excelsis Deo”, “Away In A Manger”, “The Holy City”, “Midden In De Winternacht” en “In The Bleak Midwinter” worden bij de sfeervolle kerstconcerten ten gehore gebracht.

Onlangs bracht Staal i.s.m. met Warrior Records uit Los Angeles zijn nieuwste single Dreamer uit, een compositie van Ozzy Osbourne. Het werk is deel van zijn 15de album dat zal gaan uitkomen in 2022. Twee van die albums zijn Christmas Album I en Christmas Album II die bij de kerstconcerten te verkrijgen zijn of eerder al te bestellen via internet.

De jaarlijkse kersttour is een van Staal’s vijf vaste touren in het jaar in Nederland.
Alle informatie m.b.t. de Kerst Tour en het concert in Etten kunt u vinden op de website www.roonstaal.com. De entreeprijs is € 20,00. Reserveringen kunnen via de website worden gemaakt of via 06-15403125.

U bent van harte welkom!