Kerk huren

In de Oude Kerk Etten vinden regelmatig exposities en concerten plaats (100-150 zitplaatsen afhankelijk van de indeling). Om de andere zondag is de kerk in gebruik door de Protestantse Gemeente Etten/Terborg/Ulft die hier de zondagse erediensten viert. De kerk is uitermate geschikt voor huwelijks- en begrafenisdiensten voor alle gezindten.

Trouwen in Etten

Behalve op zondag kunt u op elke dag van de week trouwen in de Oude Kerk Etten. Ook een burgerlijk huwelijk is mogelijk. Rondom de kerk ligt een klein park met hoge beuken en eiken. Kortom, een mooie plek voor een geslaagde fotoreportage. Wilt u zelf de aankleding van de kerk verzorgen? Dat kan, maar dan wel in overleg. Een vaste organist is beschikbaar, eventueel is een gast-organist ook welkom. In samenspraak met de contactpersoon van de kerk bestaat de mogelijkheid voor het nuttigen van een drankje (champagne bijvoorbeeld). Meer informatie via email info@oudekerketten.nl of door te telefoneren met de contactpersoon René Leijzer, tel 0315685360

Parkeergelegenheid is er ruim voldoende. Vlakbij de kerk zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar en honderd meter verder is een grote parkeerplaats aanwezig.

In de nabije omgeving bevinden zich faciliteiten voor een receptie en/of diner, zoals Café en Zalencentrum Köster in Etten, Hotel Brasserie Restaurant De Roode Leeuw en Grandcafé-Restaurant Van der Eem, beiden in Terborg.

Andere toepassingen

De kerk kan worden gebruikt voor diverse doeleinden. De Oude Kerk beschikt over een uitstekende akoestiek, die haar bijzonder geschikt maakt voor instrumentale en vocale concerten met een bezoekersaantal van maximaal 150 personen.
De kerk wordt bijvoorbeeld gehuurd door een koor die hier wekelijks repeteert.
Daarnaast biedt de kerk een unieke ruimte (155 m2) voor exposities van kunstwerken. Veel exposanten maakten reeds gebruik van deze locatie voor de expositie van aquarellen, olieverfschilderijen, keramiek, beeldhouwwerken en glas-in-lood.
De locatie kan eveneens voortreffelijk worden gebruikt voor bijvoorbeeld (kleine) beurzen en workshops.

De enige restrictie is ‘laat de kerk achter zoals u haar hebt aanvaard’, met andere woorden ruim alles op en breng de kerk terug in de originele staat.
Voor informatie belt u met René Leijzer (zie hieronder).

Kosten

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met
René Leijzer, tel 0315685360


Plattegrond

Plattegrond Oude Kerk EttenKlik op de afbeelding voor een plattegrond van de Oude Kerk Etten.

 

 


 

Virtueel bezoek aan de Maartenskerk
Bekijk het exterieur en interieur van de Maartenskerk in Etten op de 360º panoramafoto.


Activiteiten in de Oude Kerk