Foto-expositie en bijeenkomsten

Ontmoeting en inspiratie: Kijk op ouder worden

 

René Rosmolen, predikant, geestelijk verzorger en creatief therapeut, maakte een speciale foto-expositie ‘Beelden van de ouderdom’, die van 19 april t/m 8 mei 2016 tentoongesteld wordt in de prachtige Oude Kerk in Etten. U kunt deze expositie bezichtigen of deelnemen aan één van de inspiratiebijeenkomsten ‘Kijk op ouder worden’ rond deze expositie.

 

René Rosmolen is betrokken bij een project van de Bergkerk in Amersfoort ‘Onder de Vijgenboom; zin in de ouderdom’. Tijdens de inspiratiebijeenkomsten bekijken we zijn foto’s en onderzoeken we onze eigen kijk op ouder worden. Wat valt ons op aan de foto’s? Hoe heeft de fotograaf ouderen afgebeeld? Welke associaties en gevoelens roepen de foto’s bij ons op over ouder worden? Door middel van kijken en gesprek zullen we aspecten van deze levensfase op het spoor komen. De bijeenkomsten worden geleid door ds. P. Israël.

 

De expositie is van 11.00 – 15.00 uur open, op de zaterdagen 30 april en 7 mei en op Hemelvaartsdag 5 mei.

Deelnemen aan een inspiratiebijeenkomst kan op zondag 24 april  van 15.00 – 17.00 uur of op zaterdag 30 april van 13.30 – 15.00 uur. U kunt zich aanmelden bij ds. Israël, e-mail predikant@pgETU.nl (graag de datum van uw eerste en tweede voorkeur opgeven).

Plaats: Oude of Maartenskerk in Etten, Oudekerkstraat 2a, 7075 AB Etten, kosten vrije gift.