Kerk huren?

In de Maartenskerk van Etten vinden regelmatig exposities en concerten plaats (ruim 100 zitplaatsen). De kerk is momenteel in gebruik bij de Protestantse Gemeente Etten/Terborg/Ulft die er haar zondagse erediensten viert. Er is ook ruimte voor huwelijks- en begrafenisdiensten voor alle gezindten.

Trouwen in Etten

In de Maartenskerk kunt u op elke dag van de week trouwen, behalve op zondag; ook een burgerlijk huwelijk is mogelijk. Rondom de kerk ligt een klein park met hoge beuken en eiken. Kortom, een mooie plek voor een geslaagde fotoreportage. Zelf de aankleding van de kerk verzorgen? Dat kan, mits in overleg. Vaste organist beschikbaar, een gast-organist is ook welkom. Er is mogelijkheid voor champagne, in overleg met de contactpersoon van de kerk. In de Maartenskerk is plaats voor ruim 100 genodigden.
Voor informatie: info@oudekerketten.nl

In de nabije omgeving zijn verschillende faciliteiten voor receptie en diner: Café en Zalencentrum Köster in Etten, Hotel Brasserie Restaurant De Roode Leeuw in Terborg en Grand café-Restaurant Van der Eem in Terborg.

Kosten

€ 300,=  voor gebruik van de kerk; voor een burgerlijk huwelijk geldt de tarievenlijst van de gemeente Oude IJsselstreek.


Plattegrond

Plattegrond Oude Kerk EttenKlik op de afbeelding voor een plattegrond van de Oude Kerk Etten.

 

 


 

Virtueel bezoek aan de Maartenskerk
Bekijk het exterieur en interieur van de Maartenskerk in Etten op de 360º panoramafoto.


Activiteiten in de Oude Kerk